BEHANDLINGAR

Elizabeth Arden PRO Professional Treatments är utvecklade för att ge dig en flygande start på hudvårdsrutinen,tillsammans med Elizabeth Arden PRO hemmaprodukter. Syftet är att påskynda och maximera hemmaprodukternas effekt så att resultatet märks ännu snabbare.

De högeffektiva professionella produkterna fyller två funktioner: de har omedelbar effekt, genom att de gör så att huden ser yngre ut, samtidigt som de tar dig ett steg vidare i behandlingen.

Elizabeth Arden PRO-serien innehåller ett antal produkter för professionell behandling, bland annat kortare behandlingar som vi hinner med på lunchen. Dessa korta behandlingar är tänkta att ge omedelbar och påtaglig effekt utan väntetid.Efter en inledande hudvårdskonsultation får du rekommendationer på behandlingsprogram som passar dina individuella behov och det resultat du önskar.

Två centrala produkter ingår i de professionella Elizabeth Arden PRO-behandlingarna: Hydrating Peel Gel 30%: Bygger på en kraftfull och effektiv kombination och koncentration av åldersmotverkande och fuktgivande ingredienser, inklusive mjölksyra (AHA), glykolsyra (AHA), citronsyra (AHA) och salicylsyra (BHA), plus antioxidanter för att förbättra hudens fuktbalans och ge huden en fräsch och frisk lyster. Behandlingarna ges en gång i veckan och bokas oftast som en kur för att ge bästa resultat. Multifunctional Peel Gel 50%: Bygger på en unik kombination av mjölksyra (AHA), mandelsyra (AHA), glykolsyra (AHA) och salicylsyra (BHA) som effektivt reducerar fina linjer, rynkor och åldersfläckar samtidigt som hudens textur, ton och spänst förbättras för en föryngrande effekt. Boosterbehandlingarna kan göras en gång i månaden och passar utmärkt som inledning på varje säsong.

BEHANDLINGS MENY

THE POWER-PACKED LUNCHTIME PEEL – 30 min

En introduktionspeeling som balanserar huden och ger synbara resultat. Utformad för att exfoliera, återfukta samt ge direkt lyster. Denna snabba lunchpeeling är fullproppad med hudförbättrande egenskaper.

THE POWER PRESCRIPTION FACIAL PEEL – 60 min

En hudförbättrande och behaglig peeling med enastående resultat. Denna intensiva ansiktsbehandling ger omedelbar och synligt balanserad effekt på huden. Särskilt avsedd för torra partier, korrigering av ojämn hudton och problemhy. Den ultimata lösningen för synligt slätare hud – en föryngringskur för ansiktet.

HIGH DEFINITION PEEL – 30 min

Förbered dig på att imponeras av hudens nya spänst. En avancerad intensivpeeling som görs en gång i månaden. Den motverkar ålderstecken och ger märkbart resultat. Intensiv exfoliering gör att huden ser fylligare ut, ger lyster och släthet.

THE PRESCRIPTION FACIAL – 50 min

En aktiv och hudförbättrande ansiktsbehandling med avslappnande ansiktsmassage för fasthet, fuktgivning och exfoliering. Exfolieringen sker utan kemisk peeling och är en perfekt introduktion till Elizabeth Arden PRO Peeling pads.

LUXURY SKIN HEALTH FACIAL – 75 min

En behandling med “wow-känsla”. En mångsidig och lyxig behandling som ger synliga resultat och en uppklarnande effekt på huden, dessutom ger den förbättrad elasticitet, textur, ton och renhet. En lyxbehandling med åldersmotverkande effekt som gör fina linjer och rynkor påtagligt mindre synliga, samtidigt som huden blir klarare. Slappna av och njut av massagen från en unik och innovativ behandling som ger huden lyster och ungdomlig fräschör.

THE MINI SPA TREATMENT – 30 min

Har du ont om tid men vill ge din hud en rejäl boost?
Skäm bort din hud med denna effektiva minibehandling som fokuserar på peeling och återfuktning. På kort tid blir din hud återupplivad och får en fräsch lyster. En perfekt introduktion till Elizabeth Arden PRO produkterna.